Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Λογοτεχνία - Προσεγγίσεις - Κουκλοθέατρο το 2018...Την Κυριακή 11/2/2018, ώρα 7.00μ.μ. στο καφέ "Το αντάμωμα", Π. Ράλλη και Ελ. Βενιζέλου 1 (Περιβολάκι) Νίκαια - Πειραιάς, παρουσιάστηκε το βιβλίο "ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΙΗΤΩΝ", στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και ποιήματα δικά μου, την Κυριακή 11/2/2018, ώρα 7.00μ.μ. στο καφέ "Το αντάμωμα", Π.Ράλλη και Ελ.Βενιζέλου 1 (Περιβολάκι) Νίκαια από τις εκδόσεις "Εντύποις" – Οι υπόλοιποι δημιουργοί ποιητές είναι οι εξής: Ε.Αρτεμίου Φωτιάδου, Β.Βαλαχάς, Βαγ.Γεργατσούλης, Βασ.Γεργατσούλης, Γ.Δελιόπουλος, Γ.Δεμπερδεμίδου, Ξ.Ζαχοπούλου, Τ.Κωτσιοπούλου, Φ.Μανδρατζή-Ψιρολιόλου, Αθανάσιος Μαρκουλής, Μ.Μαυρολέων, Δ.Μπουκόνης, Μ.Νικολάου, Μ.Πανούτσου, Δ.Παπακωνσταντίνου, Ε.Σουλτάτη, Κ.Σώκος, Α.Τηλιακού, Ο.Τσικαρδάνη, Π.Τσορού, Π.Τσοκτουρίδου, Κ.Χ"Παναγιωτίδης.

Στις 13/5/2018 πραγματοποίησα ομιλία για τη μάνα στην Ποντιακή διάλεκτο στο Γερακαριό του Κιλκίς σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κοινότητας για την γιορτή της μάνας.


Στις 17/6/2018 έκανα τη λογοτεχνική προσέγγιση του μυθιστορήματος «Οι χαμένοι θεοί» του συγγραφέα Βασίλη Μακαρίου στο ξενοδοχείο του Παντελίδη στην Πτολ/δα με συνομιλητές την Καλλιόπη Ορφανού και την αρχαιολόγο Αγγελική Πατέλη, συντονίστρια την καθηγήτρια Μαθηματικό Δροσούλα Μπατσαρά και συνοδεία μουσικής με τον Νίκο Μεταξά. 
   
Τον Οκτώβριο ’18 εκδόθηκε η παιδική θεατρική μου διασκευή «Ο ποντικός και η θυγατέρα του», την οποία παρουσίασα σε κουκλοθέατρο στις 18/11/2018, ώρα μεσημβρινή, στο Δημοτικό Σχολείο Κομνηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου